Ock

Milli Eğitim Müdürlüğünde uzun yıllar çalışmış olandeğerli okul müdürlerimiz Kadir COŞKUN ve Rahmi SERİN beyfendilerin katılımı ile çok verimli bir söyleşi gerçekleştirdik. Tecrübelerini öğrencilerimiz ile paylaşan öğrencilerimize ufuk açan söyleşisi için Kadir COŞKUN müdürümüze öğrencilerimiz ve okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ock

SİVAS VALİLİĞİ HİMAYELERİNDE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE YÜRÜTÜLMEKTE OLAN HEDEF PROJESİ KAPSAMINDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR. HEDEF PROJESİ ALT BAŞLIKLARINDA YÜRÜTÜLMEKTE OLAN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA UYGULAMAKTA OLDUĞUMUZ PROJELERİMİZ İLGİ ODAĞI OLDU. OKUL MÜDÜRÜMÜZ KADİR KESKİN "EMEKLERİNİ ESİRGEMEYEN ÖĞRETMENLERİMİZE, VELİLERİMİZE VE KIYMETLİ ÖĞRENCİLERİMİZE BU GÜZEL VE ÖRNEK PROJELER İÇİN TEŞEKKÜR EDİYOR, ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM" DEDİ.

Ara

İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle çocuk yaşlarda trafik bilincinin oluşturulması amacıyla hayata geçirilen "Çocuk Trafik Eğitim Parkları" projesi kapsamında ilimizde bulunan çocuk trafik eğitim parkını 4-C sınıfı öğrencilerimizle ziyaret ettik. Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler.

Ara

SİVAS VALİLİĞİ HİMAYELERİNDE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE YÜRÜTÜLMEKTE OLAN HEDEF PROJESİ KAPSAMINDA BAŞLATMIŞ OLDUĞUMUZ MİSAFİRİM ÖĞRETMENİM PROJESİ KAPSAMINDA VELİ ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Ara

HEDEF OKUYAN NESİL PROJESİ KAPSAMINDA İL GENELİNDE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE KİTAP OKUYORUZ.

Ara

Okulumuz 2-E sınıfı öğrencimiz Zeynep... harçlıklarından ayırarak kumbarasında biriktirmiş  olduğu bir miktar parayı öğretmeni ile birlikte ihtiyaçlı öksüz veya yetim öğrencilere ulaştırılmak üzere  idaremize  teslim ederek örnek bir davranış sergilemiştir. Teslim alınan paralar sınıfları adına oluşturulan her sınıfın bir yetim kardeşi var projesi  kapsamında verilen kumbaraya atılmış olup yerlerine ulaştırılması sağlanacaktır.Bu örnek davranışından dolayı öğrencimize ,ailesine ve öğretmenine teşekkür ediyor bu güzel örneklerin çoğalarak  devam etmesine vesile olmasını diliyorum.İyilik ve merhamet her kalbe yerleşmeli ki.. Dünyamız da yaşanabilir bir yer olsun...Teşekkürler yüreği kocaman küçük ZEYNEP...

Ara

HEDEF SANAT PROJESİ ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Ara

HEDEF SPOR PROJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

İYİKİ DOĞDUN SERDAL!

Ara

YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES TÜRKÇE KULLANMALI !

#HaydiÇocuklarOyuna

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI HAFTASI

İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nin Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nca Kabul edilmesi ile birlikte insan hakları bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla, 10 Aralık tarihini "Dünya İnsan Hakları Günü" olarak kutlamaktayız.İnsan hak ve hürriyetlerinin önemini anlatmak için 10 Aralık ile başlayan hafta ülkemizde ve bütün dünyada "İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası" olarak çeşitli etkinliklerle kutlanır.

Kas

Öğretmenler günü vesilesi ile sınıf öğretmeni Akif ÇAKMAK’ a hediye almak yerine, şehrimizdeki SMA hastası bir çocuğun tedavisinde kullanılmak üzere, aralarında topladıkları bir miktar parayı, öğretmenler gününde sınıfta okul idaresiyle birlikte öğretmenleri Akif ÇAKMAK adına, hastaya ulaştırılmak üzere teslim ettiler. Okul Müdürü Kadir KESKİN “Yapılan miktarın önemli olmadığını, bu düşüncenin çok kıymetli ve anlamlı olduğunu belirterek öğretmenimiz Akif ÇAKMAK’ a ve velilerimize çok teşekkür ediyor, bu anlamlı davranışın başkalarına da örnek olmasını diliyorum.” Dedi.

Kas

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" PROJESİ EYLEM PLANI KAPSAMINDA ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

BİLEN OTURUR ETKİNLİĞİ VE PANO ÇALIŞMALARIMIZ.