Nis

3. Sınıf öğretmenlerimiz ve öğrencileri deyimleri maketlerle anlatan çok güzel bir çalışma yaptılar. Yaptıkları bu harika etkinlikten dolayı Murat Emre DURUKAN, Ömer KUZ, Sevgi CENGİZ, Nuriye Berrin CEBECİ hocalarımıza ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Nis

Şehit Erkan Sakal İlkokulu ailesi olarak 12 yıl önce başlattığımız ve kesintisiz sürdürerek gelenek haline getirdiğimiz ramazan kolisi etkinliğimiz yüreği güzel, gönlü zengin, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve Bülent KORKMAZ gibi gönül dostlarımızın da katılımlarıyla çok daha kapsamlı ve güzel oldu. Topladığımız 1480 kg erzak 35 ramazan kolisine dönüşerek, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Umut ederiz ki iki cihan güneşi peygamberimiz Hz . Muhammed ( S.A.V)' in " Komşusu açken tok yatan bizden değildir." Nasihatini layıkıyla yerine getirebilmişizdir. Ve hiçbir komşumuz aç kalmamıştır. Paylaşmak güzel şey ama inşallah sadece Ramazanlarda kalmaz

Mrt

Valiliğimiz himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "EĞİTİM EVDE BAŞLAR" projesi kapsamında veli katılımını sağlamak okul veli ilişkilerini güçlendirmek adına düzenlemiş olduğumuz Veliler Arası Mangala Turnuvası sonucunda katılım sağlayarak bizleri onurlandıran Velilerimize okul müdürümüz Sayın Kadir Keskin tarafından Teşekkür belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.

Mrt

58 BİN AİLE 580 BİN TOHUM BİR ORMAN SLOGANIYLA BELEDİYEMİZ TARAFINDAN OKULUMUZA GÖNDERİLEN TOHUMLAR ÖĞRENCİLERİMİZİN ELLERİNDE HAYAT BULMAK ÜZERE TESLİM EDİLDİ. BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN Hilmi Bilgin 'e TEŞEKKÜR EDERİZ.

BİR YOLCUYA

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda
Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda,
İstiklal uğrunda, namus yolunda
Can veren Mehmed'in yattığı yerdir.

Bu tümsek, koparken büyük zelzele,
Son vatan parçası geçerken ele,
Mehmed'in düşmanı boğdugu sele
Mübarek kanını kattığı yerdir.

Düşün ki, haşrolan kan, kemik, etin
Yaptığı bu tümsek, amansız, çetin
Bir harbin sonunda bütün milletin
Hürriyet zevkini tattığı yerdir.

Necmettin Halil Onan

Mrt

Şehit haftası nedeniyle okulumuza adını veren kıymetli şehidimizin ailesine ziyarette bulunduk.

Mrt

Satranç turnuvasında okulumuzu başarıyla temsil eden Murat Emre Hocam ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Mrt

Yeşilay haftasında emeği geçen Ömer Hocam ve tüm öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuza adını veren şehidimiz Erkan Sakal'ın vefa timsali kıymetli eşleri öğretmen Songül Sakal bu kışta çocuklar üşümesin diye ihtiyaç sahibi 30 öğrencimize giyecek ve kırtasiye yardımında bulundular.Bizzat çocukların evlerine giderek kendi elleri ile hediyelerini takdim eden Songül öğretmenimize öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuza adı verilen kahraman Şehidimiz Erkan Sakal'ın vefalı eşleri her zamanki gibi yine okulumuzu unutmadı.Her zaman yanımızda, öğrencilerin başarıları için bizlere katkı sunan çok kıymetli öğretmenimiz Songül Sakal okulun ilk günü nazik bir davranışla tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yeni eğitim-öğretim yılını kutlama nezaketi göstermiştir.Biz de tüm şehit Erkan Sakal İlkokulu ailesi olarak kendisine teşekkür ediyoruz.