Kas

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' Ü VEFATININ 85. YILINDA ANDIK. ATATÜRK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNCE HAZIRLANAN PROGRAM, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HAFTA BOYUNCA ANMA ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEKTİR.

Kas

MİRAS Projesi Kariyer ve Meslek Tanıtımı Kapsamında okulumuzu ziyaret eden 112 ekiplerince meslek tanıtımı yapıldı. Ayrıca ekipler 112 Acil Yardım hakkında  tanıtım ve bilgilendirme yaptı. Okulumuzu ziyaret eden 112 çalışanlarına teşekkür ederiz.

Kas

BİLGİSAYARSIZ KODLAMA ÖZELLİKLE İLKOKUL ÇOCUKLARININ İLETİŞİM, KAS GELİŞİMİ VE ÖĞRENME BECERİLERİNİN GELİŞMESİNDE ÖNEMLİ YER TUTAR. BU BAĞLAMDA 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE KODLAMA EĞİTİMİ VEREN DERSLERİNİ BU ŞEKİLDE İŞLEYEREK EĞLENCİ HALE GETİREN NURİYE BERRİN CEBECİ ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMIMIZ 100. YILA YAKIŞIR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİ. ŞEHİT ERKAN SAKAL İLKOKULU, CAHİT ZARİFOĞLU İLKOKULU VE MEHMET AKİF İNAN ORTAOKULUNUN ORTAKLAŞA HAZIRLADIĞI PROGRAM, İZLEYENLER TARAFINDAN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

OKULUMUZA ADINI VEREN ŞEHİT ERKAN SAKAL' IN ANNESİ DÖNDÜ SAKAL VE TORUN ERKAN SAKAL PROGRAMIMIZA KATILARAK BİZLERE ONUR VERDİLER.

ÇEŞİTLİ RONT GÖSTERİLERİ VE ŞİİRLER EŞLİĞİNDE DEVAM EDEN PROGRAMIMIZ 100. YIL  ANISINA GÖKYÜZÜNE SALINAN 100 BALON İLE SON BULDU. OKUL MÜDÜRÜMÜZ KADİR KESKİN PROGRAMA KATILAN ŞEHİT ANNEMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ.

Ekm

Minik Bedenler Büyük Hedefler Atletizm Şenliğinde Fırlatma Topu branşında dereceye giren öğrencimizi ve antrenörlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

CUMHURİYETİN 100. YILINDA KUTLAMA ETKİNLİKLERİMİZ VE HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR. CUMHURİYETİN 100. YILINA YAKIŞIR ŞEKİLDE HAZIRLIK YAPAN VE KUTLAMALARA KATILAN ÖĞRENCİ VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda yangın söndürme tatbikatı yapıldı. Afet Azaltma Günü hakkında ve yurdumuzda görülebilecek afetler ve afetlerden korunma yolları hakkında öğrenci ve personelimize bilgi verildi.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul aile birliği genel kurul toplantımız 22.10.2023 tarihinde okulumuz gösteri salonunda gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Kadir KESKİN   eğitim öğretim faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdi. Amacımızın " İyi İnsan" yetiştirmek olduğunu söyleyen Kadir KESKİN, toplantıya katılan velilerimize teşekkür etti.

Ekm

İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle çocuk yaşlarda trafik bilincinin oluşturulması amacıyla hayata geçirilen "Çocuk Trafik Eğitim Parkları" projesi kapsamında ilimizde bulunan çocuk trafik eğitim parkını 4-A ve 4-B sınıfı öğrencilerimizle ziyaret ettik. Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler.

Ekm

ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA OLUŞTURULAN DEĞERLER EĞİTİMİ KULÜBÜMÜZÜN EKİM AYI ( EDEP-SAYGI-NEZAKET) ÇALIŞMASI

Ekm

ÇEDES PROJESİ VE DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA 2-E SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ VE SINIF ÖĞRETMENİMİZ MEVLÜT GÖZÜBÜYÜK KÜÇÜK BİR RAHATSIZLIK GEÇİREN ARKADAŞLARINI EVLERİNDE ZİYARET ETTİLER.

Ekm

İl genelinde tüm öğrencilerimizle aynı anda kitap okuyoruz

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Devletimizin varlığı ve milletimizin bağımsızlığı yolunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah' tan rahmet diliyor, bu uğurda yaralarını şerefle taşıyan gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

Sivas Şehit Erkan Sakal İlkokulu ailesi olaral ilköğretim haftasını kutladık.

Haz

2-A Sınıfı Öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Mehmet Karapınar Öyküleriyle Türkü Şöleni düzenledi.Kırmızı Gül, Mağusa Limanı,Celal Oğlan,Yüksek Yüksek Tepelere gibi türküleri hikayeleriyle sergileyen öğrencilerimize,öğretmenlerimiz de söyledikleri türkülerle eşlik etti.