May

VELİLER ARASI 3. GELENEKSEL MANGALA TURNUVAMIZ HEYECAN DOLU ANLARA SAHNE OLDU. YARIŞMA SONUNDA DERECEYE GİREN VELİLERİMİZE HEDİYE VERİLDİ. AYRICA BÜTÜN YARIŞMACILARA KATILIM SERTİFİKASI TAKDİM EDİLDİ.

OKUL MÜDÜRÜMÜZ KADİR KESKİN ÖĞRETMENİMİZ FATİH GÖKÇE VE VELİLERİMİZE BU GÜZEL ETKİNLİK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ.

May

İLİMİZDE DÜZENLENEN MİNİK KIZLAR VE MİNİK ERKEKLER SATRANÇ TURNUVASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZU BAŞARIYLA TEMSİLETTİLER.

Nis

GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASINA GALİBİYET İLE BAŞLADIK. MİNİK FUTBOLCULARIMIZI VE TEKNİK HEYETİ TEBRİK EDERİZ.

FİKSTÜR İÇİN TIKLAYINIZ

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COSKUYLA KUTLANDI. ŞİİRLER RONT GÖSTERİLERİNİN ARDINDAN, PALYAÇO, PERİ KIZ GÖSTERİSİ YAPILDI. PAMUK ŞEKERİ DAĞITIMININ ARDINDAN 104. YIL ANISINA GÖKYÜZÜNE 104 ADET UÇAN BALON SALINDI. OKUL MÜDÜRÜMÜZ KADİR KESKİN GÖSTERİLERİN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ.

11 YAŞ ALTI BADMİNTON İL TURNUVASINDA;

Tek erkeklerde
Sedat Şeker 4.
Tek bayanlarda
Hiranur Çelik 4.
Çift erkeklerde
Sedat Şeker-Mehmet Sait Şimşek 3.
Tahir Arslan 2.
Çift bayanlarda
Hiranur Çelik 2.
Ayşe Sude Altuntaş 3.
Karişik çiftlerde
İklime Hazirbulan 1. Oldu

ÖĞRENCİ VE ANTRENÖRÜMÜZ AYŞE DOĞAN' I TEBRİK EDERİZ

Nis

Klasik yay minik kızlar kategorisinde  Sivas 2.si Zeynep Ecrin ELİŞ    Klasik yay minik erkekler kategorisi  Sivas 2.si Muhammet Said ŞİMŞEK ve Sivas 1.si Yusuf BULAMAN   oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

3/A SINIFINDA RAMAZAN BEREKETİ.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıldönümünde şanlı tarihimizin zaferlerinin kutlanması ve Çanakkale Destanını yazan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmanın manevi onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

109 yıl önce İtilaf Kuvvetleri'ne karşı Çanakkale Ruhuyla kenetlenen ecdadımız, istiklalini ve istikbalini korumak isteyen bir milletin karşısında hiçbir gücün duramayacağını bütün dünyaya göstermiştir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözünün yazıldığı, kurtuluş mücadelemizin temellerinin atıldığı, tarihte eşine az rastlanan kahramanlık destanının canla, kanla, imanla yazıldığı Çanakkale, esaret altında yaşayan bütün mazlum milletlere de umut ışığı olmuştur.

Verdiği istikbal ve istiklal mücadelesiyle tarihe altın harflerle adını yazdıran, bütün dünyaya “Çanakkale Geçilmez” dedirten Aziz Milletimiz, 109.yıl önce olduğu gibi bugün de yarın da vatanına, geleceğine ve bağımsızlığına sahip çıkma azim ve kararlılığını her daim gösterecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini kutluyor; başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve topraklarımızı vatan kılan Aziz Şehit ve Gazilerimizin manevi hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

Ruhları şad olsun.

Mrt

3/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ RAMAZAN-I ŞERİFİ COŞKUYLA KARŞILADI.

Yarışmamızın birincileri
1/B Sınıfından Zehra Ateş ve
3/C sınıfından Rabia Yüceal
Öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğretmenlerine de emekleri için teşekkür ediyoruz.

Not:     1. olan öğrencilerimize ödülleri 12 Mart 2024 tarihinde verilecektir.

Mrt

ŞİFALI TENCEREMİZDE BUGÜN DE TAVUKÇORBASI KAYNADI. VELİLERİMİZİN ELLERİNE SAĞLIK

Mrt

HEDEF SAĞLIKLI YAŞAM PROJESİ KAPSAMINDA YÜRÜTMEKTE OLDUĞUMUZ ŞİFALI TENCERE UYGULAMAMIZDA BU HAFTA TENCEREMİZDE MERCİMEK ÇORBASI KAYNADI. VELİLERİMİZİN ELİNE SAĞLIK.

Mrt

MİSAFİRİM ÖĞRETMENİM PROJESİ KAPSAMINDA SINIF ÖĞRETMENLERİMİZ VE REHBERLİK ÖĞRETMENİMİZ FATİH GÖKÇE İLE ÖĞRENCİLERİMİZİ EVİNDE ZİYARET EDİYORUZ.

Mrt

HEDEF OKUYAN NESİL PROJESİ KAPSAMINDA OKUMA TAKVİMİ DOĞRULTUSUNDA UYGULAMAKTA OLDUĞUMUZ AİLEMLE OKUYORUM SAATİ PROJEMİZİ OKULUMUZUN KÜTÜPHANESİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK.